Twitter Facebook instagram Youtube 

Condicions generals Alberg Ruta del Ferro

Drets i Deures de les persones usuàries

La utilització de l’Alberg Ruta del Ferro suposa l’acceptació, per part de les persones usuàries, d’aquestes condicions generals com també del reglament intern de l’alberg, orientat a afavorir la bona convivència i la qualitat del servei.

Els responsables dels grups tenen la total responsabilitat econòmica i jurídica, com també pel que fa a la conducta del grup i els seus components.

Si s’escau, els danys causats a la instal·lació durant l’estada seran avaluats per la direcció de l’alberg i s’hauran d’abonar a l’acte. Si són detectats amb posterioritat, s’emetrà una factura i s’enviarà a la persona responsable que figuri a la reserva.

S’autoritza a l’Alberg Ruta del Ferro a tractar, incorporar i conservar les dades personals dels seus clients. La persona usuària té dret a visualitzar, rectificar o eliminar les seves dades. En cas que no vulgui autoritzar la utilització de les seves dades, caldrà que ho comuniqui per escrit.

Tarifes i condicions de l’estada

La tarifa Adult s’aplicarà a totes les persones majors o iguals a 30 anys.

La tarifa Jove s’aplicarà a les persones menors o iguals de 29 anys.

Als grups de 10 o més persones, independentment de l’edat, que facin reserva conjunta i que generin una sola factura, se’ls aplicarà la tarifa Jove. No s’aplicarà a cap membre del grup una tarifa i/o promoció diferent.

Per les habitacions d’ús privat s’aplicarà 3,50€ per cada persona, independentment de l’edat. En cas de no arribar al 75% de les places de l’habitació, es carregarà el suplement de llit no ocupat.

Descomptes i promocions

Els descomptes i promocions no són acumulables.

A fi d’afavorir l’accés a les famílies, l’alberg ofereix descomptes a famílies o grups de famílies. Els descomptes són els següents:

  • Nadons 0-3 anys: allotjament gratuït i 50% de descompte en els àpats
  • Infants de 4-6 anys: 50% de descompte en allotjament i àpats
  • Infants de 7-14 anys: 25% de descompte en allotjament i àpats

Aquests descomptes no s’apliquen en grups d’infants acompanyats per equips educatius.

La resta de descomptes estan descrits en la ordenança municipal que regula les tarifes de l’alberg.

Procés de reserva

L’alberg Ruta del Ferro facilitarà a les persones usuàries la informació de la reserva, així com la informació necessària per fer el pagament de la bestreta. La reserva quedarà confirmada un cop fet el pagament de la bestreta, dins el termini indicat. En cas contrari, l’alberg Ruta del Ferro es reserva el dret d’anul·lar la reserva sense previ avís ni dret a reclamació.

La resta de l’import de l’estada s’abonarà a l’arribada a l’alberg en efectiu o en targeta.

Anul·lacions o modificacions

Les persones usuàries podran rescindir en tot moment de la totalitat dels serveis contractats i tenen dret a la devolució dels imports abonats, però s’haurà d’indemnitzar a l’alberg per les despeses generades pels conceptes de gestió i anul·lació. La quantitat a indemnitzar dependrà del temps d’antel·lació a la data d’arribada.

Més de 30 dies, 10% de la bestreta

Entre 29 i 15 dies, 30% de la bestreta

Entre 14 i 3 dies, 50% de la bestreta

Menys de 3 dies, 100% de la bestreta

Les anul·lacions parcials

Qualsevol anul·lació de places confirmades que suposi menys del 10% del total de persones no serà tingut en compte sempre que es notifiqui per escrit abans del dia d’arribada. En cas que l’anul·lació parcial superi el 10%, s’indemnitzarà per aquelles places anul·lades segons el barem establert anteriorment. Les anul·lacions no notificades prèviament a l’arribada, s’haurà d’abonar, a més, la quantitat total dels àpats d’aquell mateix dia.

Les anul·lacions totals o parcials s’hauran de fer per escrit i el més aviat possible.

L’alberg Ruta del Ferro no es fa responsable de la cancel·lació de reserves ocasionades per causes de força major, imprevisibles o inevitables.

Àpats a l’alberg

Els horaris del menjador estan establerts per garantir uns horaris laborals adequats, i per tant, s’han de respectar.

En cas de necessitar una dieta especial (celíaca, vegetariana, vegana, halal, etc.) s’ha de notificar a l’alberg en el moment de fer la reserva, per tal que l’alberg i el servei de càtering puguin respondre a la necessitat alimentària concreta, fins a on sigui possible.

En cas de necessitar menjar triturat per a nadons, s’haurà de notificar a l’alberg com a mínim un dia abans de l’arribada.

Es pot demanar pícnic per dinar, notificant abans de les 17h del dia anterior. Per demanar sopar s’ha de notificar com a màxim abans de les 17h. Per demanar dinar s’ha de notificar com a màxim abans de les 10h. Per als grups l’antel·lació mínima per a afegir àpats són 24h.

L’alberg es reserva el dret d’anul·lar el dinar o el sopar en cas de no arribar al mínim de comensals. En aquests casos, es retornarà l’import corresponent als àpats contractats.

Per dubtes o aclaracions podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.